Tilläggstjänster

Mycket av det du behöver för en lyckad fest eller konferens ingår när du hyr Ekhamn eller Ragnhildsvik – t ex dukar, värmeljus, gasolgrill, videoprojektor, allt porslin, glas, bestick, uppläggningsfat mm. Men vi har också saker som vi erbjuder som tillägg som kan komma till användning när ni är hos oss. Nedan beskrivs några av de vanligaste sakerna du kan hyra. Priser hittar du i vår prislista.

Stolsöverdrag

Vill du ha ett lite lyxigare och festligare utseende på middagsdukningen hyr du våra vita stolsöverdrag. Dessa trär du på och fäster runt de fyra benen. Observera att dessa överdrag inte passar till de stolar som är avsedda att ha utomhus.

Dekorationer

Vill du göra en fin bordsdekoration eller hänga upp rislampor i taket inför festen, har vi bl a följande för uthyrning:

  • 8 st små ljusslingor, längd 3 m
  • 10 st ljusslingor med små rislampor, längd 2 m
  • 41 st rislampor i varierande storlek
  • 34 st guldfärgade värmeljuslyktor
  • 15 st konstgjord murgröna, längd 1 m
  • 7 st kedjor med ljusslingor att hänga mellan krokar i taket

Allt ligger packat i plastbackar där du hyr alltihop tillsammans. Runt taket i stora salen på Ekhamn finns färdiga krokar i vilka du kan fästa rislampor och annan dekoration.

Observera att bordslöparna på bilderna inte hör till dekorationerna.

Tält

Vare sig det är regn eller stark sol ni vill skydda er mot så har vi tält som du kan hyra. Det finns två tält som har måtten 5×8 m och som rymmer 30-40 personer vid långbord och 60-70 personer i biosittning (dvs enbart stolar). Vi har även ett större tält med måtten 6×12 m och som rymmer 60-70 vid långbord och 80-100 i biosittning.

Du kan välja mellan att ni själva sätter upp och tar ner dem eller låter oss sköta det. Sätter ni upp det själva bör du räkna med att det tar c:a 1 timme för fyra personer för det mindre och 1½ timme för det större tältet. Att ta ner dem tar ungefär halva tiden.

Högtalare & mikrofon

Musik brukar höra till när det är fest. Vi har två modeller på högtalare, en mindre på 100 W som finns på Ragnhildsvik och en större på 250 W som finns på Ekhamn. Givetvis går det att byta plats på högtalarna utifrån ert behov. Det finns även två trådlösa handmikrofoner som ni kan koppla till.

Är du osäker på vad ni behöver för ljud är rådet att komma hit i förväg och provlyssna på utrustningen.

Videoprojektor

På Ekhamn finns en fast monterad projektor i konferensrummet, men behöver ni en i stora salen finns en portabel videoprojektor att hyra. Modellen heter Epson EH-TW5210 och har upplösningen 1920x1080px, 2.200 lumen och har HDMI-, VGA- och kompositanslutning.

Övrigt

Saknar du något som du behöver till din fest, bröllop eller konferens? Vi har många kontakter i branschen och kan hjälpa till att hitta det du behöver. Kontakta oss så hjälper vi till att lösa det!