Hyr Ekhamns Gård

För den stora festen, släktträffen, bröllopet eller konferensen. Ni disponerar hela herrgården och ordnar själva med mat och dryck

Fest och möte

Ekhamns stora salong - Karl IX:s sal.När Karl IX:s sal – döpt efter en tidigare ägare – används för middag och fest går det att duka för upp till 60 matgäster. Dessutom kan den intilliggande Linnésalongen rymma ytterligare 15-20 gäster. Salongerna och biblioteket använder ni som sällskapsrum eller för dans.

Vid möten rymmer vår sal upp till 60 personer i biosittning om borden tas bort. Det finns även ett speciellt mötesrum på övervåningen med plats för 14 personer i styrelsesittning. Bottenvåningens två salonger och bibliotek kan användas som grupprum.

På vår stora terrass finns det plats för utomhusarrangemang med upp till 60 sittande. Därifrån har ni en härlig utsikt över sjön och med stora gräsytor för lek, spel och rekreation. I trädgården finns gasolgrill där ni kan grilla tillsammans.

Hos oss har ni hela huset för er själva. Det innebär att ni själva bestämmer hur länge festen ska pågå – men givetvis med hänsyn till att hög musik, speciellt utomhus, kan störa grannar i närheten.

Övernattning

Sovrum EkhamnPå övervåningen finns sex rum med plats för upp till 20 övernattande. Alla våra sängar (med undantag av bäddsofforna) är 90 cm breda och vi har inga våningssängar. På varje våningsplan finns två toaletter och en dusch. Sängplatserna fördelas enligt nedan (se även planritning):
– Fyra rum med tre sängar
– Två rum med fyra sängar
– Två rum med en bäddsoffa för två i varje
Vid behov kan vi även ordna c:a 30 bäddar till i andra hus i närheten.

Mat

Anlita catering eller laga er mat själva. I det nyrustade köket finns det bra möjlighet till matlagning med spishäll, två ugnar, två kylskåp, frys och två diskmaskiner. Porslin, glas, bestick mm för upp till 60 personer ingår alltid när du hyr Ekhamn, liksom en uppsättning vita dukar till middagen.

Teknik

Konferensrummet på Ekhamns övervåningFör dig som lägger din konferens eller möte på Ekhamn finns det följande utrustning i vårt konferensrum på övervåningen:
– Videoprojektor med upplösningen 1920x1080px och HDMI- och VGA-anslutning
– Högtalarsystem till projektorn
– Trådlöst WiFi med fiberanslutning
– Två skrivtavlor och ett blädderblock
Ovanstående ingår utan kostnad när du hyr Ekhamn.

Planritning

För en översikt av rummens placering och kapacitet finns det här en ritning över huset.

Pris

I vår prislista kan du se att det är mycket prisvärt att hyra vår herrgård.