Hyr Villa Ragnhildsvik

För den något mindre festen, släktträffen, bröllopet eller konferensen

Ni disponerar hela huset och ordnar själva med mat och dryck

Fest och möte

Vid Skofjärden ligger Villa Ragnhildsvik, byggd omkring 1880 av en källarmästare från Uppsala. Det är en perfekt plats för en fest, släktträff, bröllop eller konferens för 30-40 personer. I det stora rummet med dess panoramafönster har ni en fantastisk utsikt mot det mäktiga Skokloster tvärs över vattnet. En kort promenad tar er ner till båthuset där ni kan njuta av solnedgången över fjärden.

I den rymliga hallen finns en soffgrupp framför den öppna spisen där ni kan umgås eller servera välkomstdrinken. Är ni här för en konferens eller kick-off sitter ni i det stora rummet som rymmer upp till 40 i biosittning.

På framsidan av huset finns en trädgård med äppelträd där ni har plats för olika uteaktiviteter. Vi har också en gasolgrill om ni vill grilla något att äta.

Hos oss har ni hela huset för er själva. Det innebär att ni själva bestämmer hur länge festen ska pågå – men givetvis med hänsyn till att hög musik, speciellt utomhus, kan störa grannar i närheten.

Övernattning

I huset finns det sex sovrum med totalt 16 sängar (varav en våningssäng). Dessutom finns det två bäddsoffor för två, samt tre mindre bäddsoffor för en. Tre av sängarna är 120 cm breda, så det finns plats för några gäster till om ni kan sova två i dem. De 23 sängplatserna fördelas enligt nedan (se även planritning):
– Två rum med två sängar
– Ett rum med tre sängar
– Ett rum med fyra sängar
– Ett rum med två sängar och bäddsoffa för en
– Ett rum med tre sängar och bäddsoffa för en
– En bäddsoffa för två i stora rummet
– En bäddsoffa för två och en bäddsoffa för en i övre hallen

Mat

Anlita catering eller laga er mat själva. I köket finns det möjlighet till matlagning med spis, ugn, kylskåp, frys och diskmaskin. Porslin, glas, bestick mm för upp till 40 personer ingår alltid när du hyr Ragnhildsvik, liksom en uppsättning vita dukar till middagen.

Teknik

För dig som lägger din konferens eller möte på Ragnhildsvik finns det följande utrustning:
– Videoprojektor med upplösningen 1920x1080px och HDMI- och VGA-anslutning
– Trådlöst WiFi med fiberanslutning
– Skrivtavla och blädderblock
Ovanstående ingår utan kostnad när du hyr Ragnhildsvik.

Pris

I vår prislista kan du se att det är mycket prisvärt att hyra Ragnhildsvik.