Kunskapsfrukost 4 juni 2019

Kunskapsfrukost den 4 juni 2019

Denna morgon startade vi dagen med en härlig frukostbuffé på Ekhamns Gård, för att därefter lyssna på en föreläsning på temat:

”Hur du får en hållbar arbetsdag med mindre stress”

För de flesta av oss finns det perioder när vi känner oss stressade, har för mycket att göra och upplever att våra viktigaste arbetsuppgifter blir lidande. Det är tyvärr inget unikt i dagens samhälle och denna morgon bjöd effektivitetsspecialisten Lennard Rasmussen från Kompetensakademin på sina kunskaper med tips på vad vi behöver tänka på för att få en mer hållbar arbetsdag med mindre stress.

Läs mer om Lennard Rasmussen från Kompetensakademin »

Program tisdag 4 juni 2019

7:15 Frukostbuffé
8:00 Föreläsning samt frågestund
9:00 Avslutning

Anmälan

Anmälan är stängd. Kunskapsfrukosten kostade 170 kr exkl moms.

Kunskapsfrukosten var ett samarbete mellan:

Kompetensakademin genomför utbildningar i personlig effektivitet, mötesteknik samt gruppeffektivitet. Vi ger varje medarbetare effektiva arbetsvanor för att få mer gjort, ökad kontroll och minskad stress genom struktur och planering. Ekhamns Gård är herrgården som ligger naturskönt mellan Uppsala och Stockholm och har plats för 60 matgäster och 20 övernattande. Mat och dryck ordnar du själv. Passar bra för bröllop, privata fester och företagsarrangemang. Informus är en söktjänst speciellt gjord för att hjälpa dig hitta rätt plats för konferenser, möten, event samt även för privata arrangemang som bröllop och fester. Du söker fram ställen som passar och bokar sen själv direkt med anläggningen.