Kunskapsfrukost 16 oktober 2019

Inställt – Kunskapsfrukost den 16 oktober 2019

Vår frukostbuffé står uppdukad från kvart över sju

Observera att denna kunskapsfrukost är inställd

Denna morgon startar vi dagen med en härlig frukostbuffé på Ekhamns Gård, för att därefter lyssna på en föreläsning på temat:

Vem uppfann gemet och blir man rik på patent?

Alla har vi någon gång undrat över vem som uppfann gemet, säkerhetsnålen, klädnypan, buntbandet eller andra till synes enkla saker som alla behöver. Fick de en snabb framgång med sin uppfinning? Blev de rika och lyckliga? Ser alla uppfinnare ut som Christopher Lloyd i ”Tillbaka till framtiden”-filmerna? Och hur gör man för att själv söka patent på något?

Till årets andra kunskapsfrukost har vi bjudit in Niclas Uggla från Zacco i Uppsala. Förutom att berätta om kända uppfinningar och patent kommer han att prata om hur dagens företag värderas utifrån deras immateriella tillgångar. Dessa s.k. IP-rättigheter har ökat dramatiskt under de senaste 20 åren och utgör idag c:a 80% av företagens samlade tillgångar. Under kunskapsfrukosten kommer Niclas att belysa vad de skyddar och vilka som är värdefulla för just din verksamhet.

Läs mer om Niclas Uggla från Zacco »

Program onsdag 16 oktober 2019

7:15 Frukostbuffé
8:00 Föreläsning samt frågestund
9:00 Avslutning

Anmälan

Kunskapsfrukosten kostar 170 kr exkl moms.

Så här hittar du till Ekhamn »

Kunskapsfrukosten är ett samarbete mellan:

Zacco har varit verksam inom skydd av immaterialrätter sedan 1870 med kontor i bl a Uppsala. Utöver utarbetande av patentansökningar och registreringar av varumärken, erbjuds omfattande immaterialrättsstrategier och juridisk kompetens som kan stötta alla nivåer i en organisation. Ekhamns Gård är herrgården som ligger naturskönt mellan Uppsala och Stockholm och har plats för 60 matgäster och 20 övernattande. Mat och dryck ordnar du själv. Passar bra för bröllop, privata fester och företagsarrangemang. Informus är en söktjänst speciellt gjord för att hjälpa dig hitta rätt plats för konferenser, möten, event samt även för privata arrangemang som bröllop och fester. Du söker fram ställen som passar och bokar sen själv direkt med anläggningen.