Planritning för Ekhamn

Planritning BV

Planritning ÖV

Karl IX:s Sal

Den stora salen är 7,3 m bred och 7 m djup. Där finns bord med följande mått (alla med rundade hörn):
– 1 st 350x145cm med plats för 12-14 personer
– 4 st 255x100cm med plats för 10 personer
– 1 st 210×105 med plats för 8 personer

Sovrum i herrgården

I herrgården finns det fem sovrum med totalt 17 vanliga sängar (inga våningssängar). Dessutom finns det en bäddsoffa för 1-2 i ett av sovrummen. I konferensrummet finns det en bäddsoffa för två personer.
Observera att Ekhamn är ett bostadshus och att det därmed inte är ”hotellstandard” på sovrummen med egen toalett mm. Totalt finns det fyra toaletter i huset att dela på, varav två med dusch. Alla är nyrenoverade.
Till sommaren 2022 kommer det stora sovrummet på övervåningen att delas av och bli två sovrum med fyra vanliga sängar i varje. Rummet med två sängar kommer att få en tredje säng. Därmed finns det då 20 vanliga sängar förutom bäddsoffan i konferensrummet.

Sovrum i Västra flygeln

Övervåningen på den västra flygeln (som ligger till höger om du står på trappan till herrgården och tittar mot flyglarna) håller på att renoveras och beräknas vara klart till maj 2022. Där kommer det då att finnas fyra sovrum med två sängar i varje. Observera att rummen är små och bara har plats för övernattning, men det finns ett gemensamt rum där man kan sitta och umgås.

Nedan är en preliminär planritning som kan komma att ändras.