För festen, familjen, släktträffen, bröllopet eller företaget

Ni disponerar hela herrgården och ordnar själva med mat och dryck – eller anlitar catering


Fest och möte

När den stora salen – som kallas Karl IX:s sal eftersom kungen har ägt Ekhamn – används för middag och fest rekommenderar vi att ni dukar för upp till 50 personer, men det går att vara upp till 60 matgäster. Dessutom kan den intilliggande Linnésalongen dukas upp för 15-20 gäster till. Salongerna och biblioteket använder ni som sällskapsrum eller för dans. Stora salen kan ni även få fint dekorerad av vår samarbetspartner Sagolik Upplevelse som arrangerar våra aktiviteter. Läs gärna mer om deras dekorationer.

Vid möten rymmer vår stora sal upp till 60 personer i biosittning om borden tas bort. Det finns även ett speciellt mötesrum på övervåningen med plats för 14 personer i styrelsesittning. Bottenvåningens två salonger och bibliotek kan användas som grupprum.

På vår stora terrass finns det plats för utomhusarrangemang med upp till 60 sittande. Därifrån har ni en härlig utsikt över sjön och med stora gräsytor för lek, spel och rekreation. En stor gasolgrill ingår också där ni kan grilla tillsammans.

Då ni alltid hyr hela huset och är helt själva i det, finns det ingen tidsgräns för hur länge ni får spela musik mm. Ni kan alltså fortsätta till solen går upp om ni önskar!

Övernattning

På övervåningen finns totalt 6 rum med plats för upp till 20 övernattande. Alla våra sängar (med undantag av bäddsofforna) är 90 cm breda och vi har inga våningssängar. På varje våningsplan finns två toaletter och en dusch. Sängplatserna fördelas enligt nedan (se även planritning):
– Ett rum med två sängar
– Tre rum med tre sängar
– Ett stort rum med sex sängar och en bäddsoffa
– Ett rum med en bäddsoffa för två
Vid behov kan vi även ordna 20 bäddar till i andra hus i närheten.

Mat

I det nyrustade köket finns det bra möjlighet till matlagning med spishäll, två ugnar, två kylskåp, frys och två diskmaskiner. Porslin, glas, bestick mm för upp till 60 personer ingår alltid när ni hyr Ekhamn, liksom en uppsättning vita dukar till borden i matsalen.

Teknik

För dig som lägger din konferens eller möte på Ekhamn finns det följande utrustning i vårt konferensrum på övervåningen:
– Videoprojektor med upplösningen 1920x1080px och HDMI- och VGA-anslutning
– Högtalarsystem till projektorn
– Trådlöst WiFi (just nu har vi ADSL med 8 MBit/s, men under 2017 får vi fiber)
– Två skrivtavlor och ett blädderblock
Ovanstående ingår utan kostnad när du hyr Ekhamn.

Planritning

För en översikt av rummens placering och kapacitet finns det en ritning över huset på ekhamn.se/planritning.

Pris

För priser se ekhamn.se/priser.

owner

Mikael Bengtson

mikael@ekhamn.se

Kontakta Mikael på telefon 070-590 59 99 eller via e-post för bokning eller mer information