För den stora festen, släktträffen, bröllopet eller konferensen

Ni disponerar hela herrgården och ordnar själva med mat och dryck – eller anlitar catering

Fest och möte

När Karl IX:s sal – döpt efter en tidigare ägare – används för middag och fest går det att duka för upp till 60 matgäster. Dessutom kan den intilliggande Linnésalongen rymma ytterligare 15-20 gäster. Salongerna och biblioteket använder ni som sällskapsrum eller för dans. Den stora salen kan ni även få fint dekorerad av vår samarbetspartner Sagolik Upplevelse som arrangerar våra aktiviteter. Läs gärna mer om deras dekorationer.

Vid möten rymmer vår sal upp till 60 personer i biosittning om borden tas bort. Det finns även ett speciellt mötesrum på övervåningen med plats för 14 personer i styrelsesittning. Bottenvåningens två salonger och bibliotek kan användas som grupprum.

På vår stora terrass finns det plats för utomhusarrangemang med upp till 60 sittande. Därifrån har ni en härlig utsikt över sjön och med stora gräsytor för lek, spel och rekreation. I trädgården finns vår stora gasolgrill där ni kan grilla tillsammans.

Då ni alltid hyr hela huset och är helt själva i det, finns det ingen tidsgräns för hur länge ni får spela musik mm. Ni stör ingen och kan fortsätta till solen går upp om ni önskar!

Övernattning

På övervåningen finns sex rum med plats för upp till 20 övernattande. Alla våra sängar (med undantag av bäddsofforna) är 90 cm breda och vi har inga våningssängar. På varje våningsplan finns två toaletter och en dusch. Sängplatserna fördelas enligt nedan (se även planritning):
– Ett rum med två sängar
– Tre rum med tre sängar
– Ett stort rum med sex sängar och en bäddsoffa
– Ett rum med en bäddsoffa för två
Vid behov kan vi även ordna upp till 30 bäddar i andra hus i närheten.

Mat

I det nyrustade köket finns det bra möjlighet till matlagning med spishäll, två ugnar, två kylskåp, frys och två diskmaskiner. Porslin, glas, bestick mm för upp till 60 personer ingår alltid när ni hyr Ekhamn, liksom en uppsättning vita dukar till middagen.

Teknik

För dig som lägger din konferens eller möte på Ekhamn finns det följande utrustning i vårt konferensrum på övervåningen:
– Videoprojektor med upplösningen 1920x1080px och HDMI- och VGA-anslutning
– Högtalarsystem till projektorn
– Trådlöst WiFi med fiberanslutning
– Två skrivtavlor och ett blädderblock
Ovanstående ingår utan kostnad när du hyr Ekhamn.

Planritning

För en översikt av rummens placering och kapacitet finns det här en ritning över huset.

Pris

I vår prislista kan du se att det är mycket prisvärt att hyra vår herrgård.

owner

Mikael Bengtson

mikael@ekhamn.se

Kontakta Mikael på telefon 070-590 59 99 eller via e-post för bokning eller mer information