Hugg din egen gran 2018

Att gå ut i skogen och välja ut och hugga sin egen julgran är en spännande upplevelse för både stora och små. Vi på Ekhamn har länge haft det som tradition i familjen och nu har även du möjlighet att uppleva detta.

Söndagen den 16 december kl 11-16 öppnar vi upp vår herrgård för dig som vill hämta din egen gran i våra skogar. Det finns bara 26 granar som väntar på att få fira jul hemma hos en familj, så boka din gran innan de tar slut!

Du som inte vill ha en gran men ändå vill göra en utflykt är också välkommen till Ekhamn. Köp en fika, handla julklappar eller ta med badkläder och ta ett dopp i badtunnan (ingår när du köper fika).

Så här går det till att hugga gran hos oss:
– Du bokar en ledig starttid och betalar din gran i förväg.
– Lediga tider: 12:00, 12:20, 14:20 och 14:40 (två familjer per starttid).
– Du och din familj kommer till Ekhamn minst 20 min innan överenskommen tid för avprickning och för att få fikabiljetter.
– Ni får skjuts ut i skogen där vi visar var det finns granar.
– Låna en såg, eller använd er egen, och välj ut och hämta den gran ni gillar bäst.
– Sen får ni skjuts till herrgården där vi bjuder på kaffe, saft, läsk, glögg, bullar mm.
– I herrgården finns också ett urval av julklappar till försäljning – smycken, smide, lyktor, presentkort på upplevelser mm.
– Avsluta med ett dopp i vår vedeldade badtunna. Ta med badkläder och handduk.

Pris för hela paketet är 1.100 kr och gäller för upp till två vuxna och tre barn (3-15 år) med transport, fikabuffé, bad samt en gran per familj. Är ni fler betalar ni 250 kr/vuxen och 150 kr/barn (barn under tre år är gratis).

Boka genom att skicka ett mejl till info@ekhamn.se och berätta hur många vuxna och barn ni är samt vilken tid ni vill komma. Du får en bekräftelse och betalar sen din gran i förväg via Swish.

Välkomna!