Julgranar på Ekhamn

Att välja ut och hugga sin egen julgran i skogen är en spännande upplevelse för både stora och små. Vi på Ekhamn har länge haft det som tradition i familjen och nu har även du och din familj möjlighet att uppleva detta.

Söndagen den 12 december 2021 öppnar vi upp vår herrgård – som ligger mellan Uppsala och Stockholm – för er som vill hämta en egen gran i våra skogar. Eftersom vi inte har en julgransodling, utan hämtar granarna i den ”vanliga” skogen, finns bara ett begränsat antal granar som väntar på att få fira jul hemma hos en familj. Det är spännande att gå runt i skogen och leta julgran, men ibland tar det en stund att hitta just den man vill ha – så ha tålamod!

Så här går det till att hugga sin gran hos oss:
– Du bokar en ledig tid och betalar för gran och antal deltagare i förväg.
– Ni kommer till Ekhamn på överenskommen tid för avprickning och information.
– Ni får skjuts ut i skogen eller promenerar dit själva. Vår karta visar var granarna finns.
– Låna en såg, eller använd er egen, och välj ut och hämta den gran ni gillar bäst.
– Sen går eller skjutsas ni tillbaka till herrgården. Där samlas ni ute vid någon av våra lägereldar.
– Vi bjuder på kaffe, te, varm choklad, saft, bullar mm samt varm korv att grilla över elden.
– Alla barn får besöka vår spökkällare – tillsammans med en vuxen om det känns läskigt – och hämta en godispåse.

Grundpriset för att hämta hem en gran är 400 kr. Utöver det betalar varje vuxen 250 kr och varje barn 3-15 år 150 kr. En familj med t ex två vuxna och två barn betalar alltså 400 + 2×250 + 2×150 = 1.200 kr.

Välkomna till Ekhamns skogar önskar Annie och Mikael Bengtson!

Anmälan

Boka och betala genom att fylla i formuläret nedan. Börja med att välja ett grundpaket med den tid ni vill komma hit och därefter anger du antal vuxna och antal barn. Barn under 3 år behöver bara anmälas om de vill ha saft mm. Ditt namn och kontaktuppgifter anger du i nästa steg i samband med betalningen.

Om du inte kan/vill betala med kort, kan du swisha beloppet till 123 691 59 20 och sedan skicka ett mejl till info@ekhamn.se med dina kontaktuppgifter samt uppgift om antal personer och tid ni vill komma hit.

OBS! Många tider har blivit fullbokade och är bortplockade i listan nedan. Är ni flera familjer som vill komma hit tillsammans men inte hittar någon tid, kan ni kontakta oss på telefon 070-590 59 99 för att höra om det går att ordna.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Grundpaket julgran, ankomst kl 11:40
kr 400,00
2 available
Grundpaket julgran, ankomst kl 12:40
kr 400,00
2 available
Grundpaket julgran, ankomst kl 13:40
kr 400,00
0 available
Sold Out
Grundpaket julgran, ankomst kl 14:00
kr 400,00
2 available
Vuxen
kr 250,00
Obegränsat
Barn 3-15 år
kr 150,00
Obegränsat
Grundpaket julgran, ankomst kl 10:40
kr 400,00
1 available