Våra aktiviteter

Bugg – Teater – Archery Tag – Badtunna – Mordgåta


Gör något kul när ni är hos oss!

Kombinera ert besök på Ekhamn med en rolig aktivitet. Nedan ser du en del av vad vi erbjuder, men vi kan även ordna andra saker efter önskemål från er. Alla priser är angivna inklusive moms.

Buggkurs

Kicka igång adrenalinet med en buggkurs! Vi lär ut Åhej-teknik, den moderna buggen där dansen är fri och rolig för både förare och följare. Går du ut och dansar socialt är det denna form av bugg som ni har mest nytta av, speciellt i Uppsala- och Stockholmsområdet. Nivå och tema anpassas utifrån era önskemål och tidigare erfarenhet.

5-9 personer    1 900 kr
10-20 personer    200 kr/pers
Fler än 20 personer    4 900 kr

Improvisationsteater

Förgyll dagen med massor av skratt! Improteater är ett fantastiskt sätt att ha roligt tillsammans eller lära känna varandra i lekfull anda. Oavsett om ni är vana teaterapor eller aldrig har stått på en scen förut så passar denna teaterform utmärkt.

5-9 personer    1 900 kr
10-20 personer    200 kr/pers
Fler än 20 personer    4 900 kr

Ovanstående aktiviteter bokar du direkt med oss på Ekhamn.

Sätt guldkant på er vistelse hos oss

Via vår samarbetspartner Sagolik Upplevelse får du också hjälp att sätta guldkant på tillvaron när ni hyr Ekhamn! Vad sägs om ett bad under stjärnorna i en vedeldad badtunna, en häftig lagtävling eller en mordgåta till middagen? Er vistelse på Ekhamn blir helt enkelt lite mer sagolik.

Följande aktiviteter bokar du direkt med Sagolik Upplevelse.

Archery Tag

Archery Tag är en rolig aktivitet med adrenalinpåslag som uppskattas av både ungdomar och vuxna. Spelet påminner om paintball fast med pilbåge och vadderade pilar. Läs mer om Archery Tag här!

60 min    350 kr/pers
90 min    390 kr/pers

Vedeldad badtunna

Våra mysiga badtunnor med träpanel rymmer upp till 10 personer. När du hyr en badtunna i samband med din vistelse på Ekhamn eller Ragnhildsvik står tunnan på plats och är fylld med vatten. Dessutom ingår all ved och rengöring. Inget krångel, ingen stress – bara att elda på och bada!
Läs mer om vår badtunna.

Old School för 7-9 personer
Ett dygn    1 450 kr
Två dygn    1 950 kr
Midsommar eller nyår    2 550 kr
 
Top Notch för 8-10 personer
Ett dygn    1 950 kr
Två dygn    2 450 kr
Midsommar eller nyår    3 550 kr

Mordgåta

En middagslek där alla får varsin roll i spelet, ovetandes om vad som kommer att ske under kvällen. Vem har en hemlig affär? Vem bär på en djup sorg? Vem har motiv för att mörda och vem ljuger om sitt alibi? Frågorna är många och svaren finns dolda bland intrigerna.
Läs mer om våra mordgåtor.

Övriga aktiviteter

Har du någon egen idé om vad ni vill göra? Ni kanske vill att vi ska ordna små middagslekar, en tipsrunda, skattjakt eller annat? Kontakta oss så hjälper vi till att lösa det!