Våra aktiviteter

Badtunna – teamlekar – bugg – teater – skogsäventyr – mordgåta – dekorationer


Sätt guldkant på er vistelse hos oss

Sagolik Upplevelse hjälper er att sätta guldkant på tillvaron när ni hyr Ekhamn! Vad sägs om ett bad under stjärnorna i en vedeldad badtunna, ett spännande skogsäventyr i natten eller en isbrytande workshop i improteater? Er vistelse på Ekhamn blir helt enkelt lite mer sagolik.

Nedan ser du vad vi erbjuder, men vi kan även ordna andra saker efter önskemål från er. Alla priser är angivna inklusive moms.

Vedeldad badtunna

Vår mysiga badtunna med träpanel rymmer upp till 8-10 personer. När du hyr badtunnan i samband med din vistelse på Ekhamns Gård står tunnan på plats och är fylld med vatten. Dessutom ingår all ved och rengöring. Inget krångel, ingen stress – bara att elda på och bada!
Läs mer om vår badtunna.

All inclusive
Badklar tunna    3 450 kr
Två badklara tunnor    8 350 kr
 
Elda själva
Ett dygn    1 950 kr
Två dygn    2 750 kr
Tre dygn eller storhelg    3 550 kr

Teamlekar

Välj mellan stafett och 10-kamp, eller en kombination av båda. Stafetten är fartfylld med både klassiska och lite mer annorlunda grenar. Hög puls och mycket adrenalin! Här tävlar ni i grupper men samtidigt och tillsammans mot klockan. 
10-kampen är utmanande och fylld med både roliga och kluriga stationer. En del kräver styrka och smidighet, andra kräver logiskt tänkande och intuition. Här tävlar ni i grupper utspridda över gården.
Läs mer om våra teamlekar.

Stafett    1 500 kr
10-kamp    1 900 kr
Stafett-kamp    2 500 kr

Buggkurs

Kicka igång adrenalinet med en buggkurs! Vi lär ut Åhej-teknik, den moderna buggen där dansen är fri och rolig för både förare och följare. Går du ut och dansar socialt är det denna form av bugg som ni har mest nytta av, speciellt i Uppsala- och Stockholmsområdet. Nivå och tema anpassas utifrån era önskemål och tidigare erfarenhet.
Läs mer om vår buggkurs.

5-9 personer    1 900 kr
10-20 personer    200 kr/pers
Fler än 20 personer    4 900 kr

Improvisationsteater

Förgyll dagen med massor av skratt! Improteater är ett fantastiskt sätt att ha roligt tillsammans eller lära känna varandra i lekfull anda. Oavsett om ni är vana teaterapor eller aldrig har stått på en scen förut så passar denna teaterform utmärkt.
Läs mer om vår teaterkurs.

5-9 personer    1 900 kr
10-20 personer    200 kr/pers
Fler än 20 personer    4 900 kr

Skogsäventyr

Utmana mörkret och ge er ut i skogen med bara ficklampan och månens sken som guide! Reflexerna på träden visar en slingrig väg i natten som slutar vid en mysig lägereld där varm saft och kakor väntar. Detta är en oförglömlig aktivitet som garanterat ger den där förhöjda stämningskänslan.
Läs mer om vårt skogsäventyr.

En slinga    2 500 kr
Extra slinga    1 500 kr

Mordgåta

En middagslek där alla får varsin roll i spelet, ovetandes om vad som kommer att ske under kvällen. Vem har en hemlig affär? Vem bär på en djup sorg? Vem har motiv för att mörda och vem ljuger om sitt alibi? Frågorna är många och svaren finns dolda bland intrigerna.
Läs mer om våra mordgåtor.

Mordkväll    399 kr/pers

Dekorationer

Förhöj mysfaktorn med våra fina ljusslingor, risbollar och värmeljushållare! Rislamporna ger en sagolik känsla när de hänger i taket i stora salen och ljusbollarna höjer stämningen vid borden till det där lilla extra.
Se bilder och läs mer om våra dekorationer.

All inclusive    3 500 kr
Bordsdekorationer    900 kr

Övriga aktiviteter

Har du någon egen idé om vad ni vill göra? Ni kanske vill att vi ska ordna små middagslekar, en tipsrunda, skattjakt eller annat? Kontakta oss så hjälper vi till att lösa det!